Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Reklama bloggen.

Nu är det endast 2 stycken som anmält sig här, så alla andra måste ha riktigt tråkiga bloggar och inget läsvärt. Funderar ska jag lämna ut dessa två bloggar nu eller ska jag vänta tills imorgon så fler får en chans att reklama sina bloggar? Va tycker ni? KOM igen de är ju kul!

Annars får man massor med spamm från folk som vill att man ska läsa deras blogg men när man ber om det då ställer endast två upp? Hel snurrigt!

Jag är snäll jag ger er en dag till! Kom igen och reklama eran blogg nu då!

2 Comments

  1. 2010-02-05 @ 22:16:18

    hahaa min blogg är totalt ointressant, har inget att locka med, därför vill jag inte göra reklam

  2. 2010-02-05 @ 20:03:03

    jaaaag min får du gärna länka massa o skriva massooooor roligt om hehe.. jag har inte sett nåt på länge här, så detta hade jag nog missat. rädda willy på lets dance nu ikväll, heheh pöss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: