Jag byter en gång i veckan. MYCKET viktigt för mig att byta på fredagar, tycker man känner på sängkläderna att dom inte är lika rena längre då (säkert inbillning) dom blir liksom så där äckligt mjuka är inte alls lika mysiga mot täcket längre osv. Så googlade jag för skojs skull nyss mest för att se om man kanske ska byta ännu oftare och ser att det mest vanliga verkar vara 1 gång i månaden! Jag tänker om det är jag som är sjukt renlig eller nått åt de hållet. Såg också att vissa byter 1 gång per år. Blir det inte som sand och skit i era sängar? Jag tycker jämt det blir som smulor i sängen efter några dagar, sen om man bjudit på muffins då? (Bjudit på muffins är det samma som ha sex, ett ord jag och mina vänner använder) hur vidrigt är det inte då att sova i sängen i ett år utan att ha bytt sängkläder? Kanske är jag, den renliga bakteriefåben som byter sängkläder för ofta?

NYFIKEN! Hur ofta byter ni sängkläder?!

(Glöm inte reklama din blogg. Du har nu 40 min på dig!)


4 kommentarer

  1. 2010-02-06 @ 11:50:10

    Vi byter minst 1 gång i veckan. Ibland 2 ggr..=) Finns inget skönare än att krypa ner nybadad i en renbäddad säng..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: