William Småbarnåren Lego rockband.
Småbarnåren

Lego rockband.

Jag och William drog till donken idag, han ville så gärna luncha där. Det är ändå våran lediga fredag så då kan man mysa till. När vi var där damp det in fler och fler av Williams förskolekompisar kom då på att visst fan alla är lediga idag då förskolan har planering. DIT drar alltså ledig föräldrar drog jag som slutsats. LATA föräldrars klubb liksom, haha.

Efter att vi ätit sa jag till William ska vi gå och kika om dom har lego rockband på siba? Det ville ha så klart, det “roliga” var att jag ställt in mig på att dom inte hade det eftersom det stod på hemsidan att det inte fanns där, visade sig vara bullshit bakom ett ställ hittade jag vad som synes vara det sista exemplaret av Lego rockband för 329:- kr (kan varit mer då jag kan ha memoretat min rabatt) , i alla fall så fick det själklart följa med oss hem. Gissa vem som var super nöjd?

Jag och William satte oss i soffan och spelade och vi hade skit kul. Han spelade först gitarr men blev skit förbannad för det inte gick som han ville och därför var det först ett skit spel, men sen fick han spela trummor var på det gick bättre, William är likt mig en sån som inte gillar att träna på saker påstår hans pappa. Kanske? Jag tillhör dom som tycker att jag ska klara det nu annars skiter jag i det. Kanske inte så mogen sida men sån är jag.

I alla fall här kommer bilder från dagen.

 

Donken mat
Ett snöigt vinterlandskap (Falun)
Lego Rockband.
Lego Rockband från min nivå. (Sonen tog ju som sagt över) jag provade trummorna, de ända instrument jag någonsin klarat av. Förutom att sjunga då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: