William fick ju upp på blue-ray idag. Filmen var riktigt kul och fyllde ett syfte som dom flesta animerade filmer gör. Jag gillar disney och animerat också. De känns som såna barnfilmer alltid har små dolda budskap. Jävla jag tänker ni som pluggar till lärare och därför måste analysera allt skit, men har alltid varit sån.
Men tror att det också är såna här överanalytiker som jag som läser vidare. Folk som gillar att gräva och analysera i saker är ofta såna som inte kan sluta läsa böcker.

Nyss sett the secret life of the american teenager och idag blev jag helt varm och gud vad jag älskar den serien. Jag ser mig själv så mycket i rollerna, alla där har på något vis en del av mig med sig, från när man var tonåring själv. Tankar funderingar och sånt.

Igår skickade Lisa mig en artikel där det stod att hjärnan inte är fullt utvecklad förrän man fyllt tjugofem. Det kom inte som någon chock, jag tycker nämligen att mina tankar och annat helt förändrades där runt tjugofem, jag blev mer lugn och trygg än innan. Innan tjugofem så var jag väldigt rastlös och for fram och ville göra massa saker, nu är jag mer tråkig och tänker mer att jaja typ. Bitter på vissa saker tacksam för andra. NU ska jag gå och sova. Värker som fan i munnen. PÅ tal om de har ni sett den där nya TENA reklamen? FAN va jag garvade när jag såg den, så typiskt min humor.

 

Film William fick idag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: