Skrev ju för ett tag sen men ska fortsätta med vad som hände efter stan.

Jag åkte hem med bussen hade fått min avi från cdon.com och där låg presenten jag skulle ge till Williams fröknar på hans förskola. Han slutar i sommar men hittade den här saken till väldigt bra pris. Så jag gick till Williams förskola och frågade en av fröknarna om vi kunde komma tillbaka om en stund med presenten från honom, och hon blev jätte glad och sa att de gick jätte bra. Vi åkte ner på stan hämtade paketet åkte hem och fyllde i lite saker i den och gick över till förskolan. Träffade på hans fröken i entren och där fick hon paketet och hon blev så glad. Hon sa att dom tänkt köpa en till varje avdelning på förskolan men pengarna hade behöft fyllas på andra ställen, så sa hon MEN inte hade du behövt köpa något och absolut inte detta, jag sa jag vill ge er något som ni har glädje av samt som minne från William. Hon blev så glad och jag fick en kram. Nu kan jag berätta vad det var, det var en digitalfotoram. Det känns som en riktigt bra present, då jag dels vill visa min uppskattning för hur mycket dom ställt upp för mig och William, haft flexibla tider alltid varit så glada och positiva och att dom är så bra, jag kommer sakna dom i massor sen nu i sommar när William går över till skolan. Sen tänkte jag också att den här kommer barnen ha nytta av då dom kan använda det till sin pedagogiska utveckling genom att se vad dom lärt sig under dagen, digitala fotoramar är väldigt bra för sånt.

Jag köpte en till mig själv också, därför får ni en bild på min digitalafotoram.

 

Digitalfotoram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: