Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Fulklädersprovning på Gina.

Ni som läste mitt inlägg från igår vet vad jag menar. Jag kunde bara inte låta bli. Jag gick ner på stan och träffade Lisa och Sandra samt Anna. Vi gick till maestro och åt gott och snackade om BAJS, ett samtalsämne som alltid är mycket roligt samt kul att diskutera den som påstår annat är humorlös. Vi diskuterade flygtoaletter samt när man vill strypa små barn för dom sitter och sparkar en bak i ryggen (JA, jag är mamma men hatar ändå sånt) en annan sak vi diskuterade var också hur man vill döda folk som sprider ut sig på tåg, bussar och flyg och det sista var bajjamajor vilket jag vägrade gå på innan men absolut inte kommer göra efter dagens samtalsämne. Vi kom också in på att vi tror elallergi är en påhittad fobi samt att vi diskuterade högskolanstoaletter och hur trånga vissa är att om en större person med kraftig hydda som Sandra sa kliver in där kommer den personen sedan fasna och aldrig komma ut därifrån. Sen fick Anna lov att dra till sitt jobb så jag och Lisa samt Sandra flängde på stan och hamnade lägligt på Gina. Där på gina hände det ROLIGA grejor jag gick och provade den sjukt fula sparkdräkten. DE var så jävla roligt. Sandra visste inte om det så hörde henne medans jag satte på mig dräkten säga till Lisa, AH provar Madde nått? Lisa svarade mmm.
Jag kliver ut ur båset och säger TADA. Sandras ögon blev stora som te-fat för en stund och en tant som stod bakom Sandra stirrade och tappade hakan bokstavligt talat, Sandra började asgarva och jag lika så. DE var det absolut fulaste i klädväg jag någonsin haft på mig. DEN var grotesk på väggen med på? HERRE mig jävel den såg helt sinnesjuk ut. Jag måste bjuda på en bild på spektaklet. Sen som Sandra sa, DEN där lär man ju fan ha världen ballongmage för att fylla ut. Det ni ser är mest löst tyg SÅ sjukt fult, undra vem som bär sånt här plagg seriöst? Man kan hitta finare saker på myrorna faktiskt!

En galen tjugosexåring.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.