Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Lite födelsedagspresenter

Fick detta av sonens farmor och hennes kille.

Blomman fick jag av sonens farmor och hennes kille, så fin!


Blomma så fina.

 


Tulpanerna fick jag av sonens farfar :-).

 

Fick detta söta kit av Sandra.

Denna film fick jag av sonens pappa och sonen.

Tack för alla GRATTIS och Alla fina presenter idag!

Har skaffat en present åt mig själv också, den 12/4 ska jag göra min första tatuering.
Bokade tid idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.