Tjugosex i ett dygn.

Då har man varit tjugosex i ett helt dygn då. Ska dra i väg till maxi och handla köttfärs samt en kaffebryggare, insåg igår att VISST fan min bryggare är ju trasig. Så är det när man aldrig dricker kaffe, ända gången man behöver bryggaren är när folk kommer hit.

William spelar indiana jones på datorn, eller ja på legosidan. Nu ska jag duscha, slänga i en maskin tvätt samt att jag ska hetsa runt med dammsugaren och gå till maxi.

Mamma hennes man , min mormor och lillebror kommer förbi här i eftermiddag. Syrran och hennes karl också kanske? Om dom inte dragit till stockholm, de visar sig.

Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Tjugosex i ett dygn.

 • 27 januari, 2012 at 19:42
  Permalink

  2010-02-12 @ 10:23:47

  GRATTIS i efterskott! Hade helt missat att du fyllde…skäms

  Idag händer inte mycket här, vi ska bara vara hemma, blir väl myskväll ikväll kan jag tro.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: