Nu har jag svarat på alla kommentarer jag fått, förlåtat att jag seegat. Fyller som jag skrev tidigare år idag så jag har STÄDAT och gjort fint hemma nu. Munnen värker anus så ska ta mig en alvedon sen ska jag gå ner på stan klockan 11 och träffa Lisa och Sandra, vi ska äta lite gott på maestro (pizza eller sallad) får se vad man väljer.

Vad gör ni andra idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: