Födelsedagskalas med släkten.

Nu har mamma, lillebror, mammas man och min mormor åkt härifrån. Tårtan blev riktigt bra och middagen jag bjöd på (tacogratängen) var uppskattade vilket kändes roligt. Men nu får de vara slut på onyttigheter ett tag nu blir det ägg fram tills den tjugonde, känner att jag proppat i min för mycket onyttigt nu dom senaste dagarna. Tror jag ska tvinga med William ut på promenad imorgon, är sjukt skönt att promenara. Brukar inte vara något problem egentligen att få med William, han gillar att vara ute. Får se kanske ska ta en vända runt Lugnet, tycker om att gå där, ta med systemkameran och knäppa kort och visa. Falun är mysigt, mycket naturområden och verkligen tacksamt att knäppa kort på.

William kikar på bompa nu så när de är slut ska han få sova. Var jätte trevligt att träffa släkten, blir alldeles för sällan. Men ska försöka åka uppöver snart. Kanske ska göra det nu vid löningen. Åka upp kanske på en fredag, då kanske man kan kika lite i någon hemslöjdsbutik ska kika om dom kanske har något fint där, såna där små butiker kan ju ha fina saker. Tar nog med systemkamerna och knäpper kort också, finns riktigt fina hus uppöver.

Ska visa min fina presenter.

 

Bok av Lillebror (har hela harry potter serien nu)

Pärlor man skriver ut sina digitalabilder och sen gör man bilder av pärlor till dessa. SKA bli sjukt kul att pyssla med. Blir självklart en bild på William jag ska göra 🙂 , fick av mamma och låssaspappa.

Orkide från min mormor (Jätte fin)

Okidén 🙂

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: