Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Saffran och choklátårta.

Ska göra mig en riktig stor grej nu. Saffranskaka står i ugnen, men jag ska göra ett chokladöverdrag över den så det blir en saffran och choklad tårta, de tror jag kommer bli mycket gott. Jag älskar choklad.

Får se när dom kommer hit, ska bjuda på tacogratäng och men ska inte göra så mycket annars. Är världens VÅR ute helt underbart, jag bara ÄLSKAR våren och sommaren, vintern vill jag helst bli björn när den dyker upp. Har aldrig gillat vintern inte ens när jag var liten. Som min vän Anna brukar säga den bästa vintern var den 2006 när snön inte kom förens januari och försvann lika snabbt. Ja håller med i massor. Folk var as ledsna över den där gröna gräsmattan utanför julfönstren jag NJÖT.

Sen förra året försökte jag unna alla snöälskar snön men hoppade liksom att väderguden skulle ge mig en varm och solig sommar, blidde inte så. Solen sken i typ 3-4 veckor sammanlagt sen blev de höst typ. Blev värsta deppad av de dära vädret minns jag. Tyckte de var sjukt orättvist ville ju ligga ute på ballen och steka mig och gå i snygga kläder, men inte då. DE regnade och regnade. Minns hur förbannad jag var på alla som bara ”GUUUUU va skönt att de är mulet och inte så hett” jag bara JÄVLA anus ni är, nu ska jag gnälla hela vintern också och de har jag gjort. Tänker fan aldrig mer unnan någon snö, ingen unnande mig en sommar. Ett öga för ett öga liksom. En bitterfittas vardag typ.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.