Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Korv med bröd och melodifestivalen.

Idag har jag bakat för sista dagen den här veckan gjorde en vanlig sockerkaka men hade i lite kanel och jordgubbar i smeten blev AS gott. Sen så kom sonens tremänningar hit med deras mamma så vi pratade lite och barnen lekte och spelade lego rockband, dom åkte hem för cirka en timma sedan.

Nu håller jag på och ska göra korv med bröd åt William, hur jag ska jag äta upp tacogratängen från igår. Sen blir det mys framför bompa och efter de ska vi se mello, och jag ska rösta på Orsa Spelmän. Hoppas på Andreas och Orsa Spelmän till finalen, båda låtarna är SJUKT bra. Den med Orsa Spelmän kommer säkert bli precis som låten Av längtan till dig, det är typ samma stil över den, sån där kärleksballad som kommer spelas för folk som gifter sig.

William spelar lego på legos hemsida nu. Får väl se vad som händer vad ska ni göra ikväll?

2 Comments

  1. 2010-02-14 @ 23:36:41

    Jag och Kärleken röstade för fullt på Orsaspelmän men va fan hjälpte de?! Får helt enkelt rösta ännu mer under andra chansen… Det där med jordgubb och kanel i sockerkakan lät super gott.

    Ha en bra vecka.
    Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: