Tröttis tröttis.

Känner mig rejält trött. William och jag kikade på melodifestivalen som jag skrev, röstade på Kalle Moraeus Orsa Spelmän så klart, men jag höll också på Andreas Johnson och tyckte även att Manboy (minns inte vad han heter som sjöng den) var bra, tror att Andreas och han kommer vara välspelade på dansgolven i vår/sommar. Orsa Spelmän kommer garanterat vara kärleksballader till svensktoppen skulle jag tippa på, sen kommer jag rösta på dom i andra chansen också. Till saken hör ju att redan rutinerade artister (Kalle Moraeus och Orsa Spelmän spelar och jobbar ju med Benny Andersson) ofta har melodifestivalen för att lansera lite musik, dom bryr sig inte så mycket om att vinna. Men som för han som sjöng manboy är det här världens steg liksom. Han blir ju känd eftersom han var okänd igår. Dom som redan är rutinerade artister dom klarar ju sig ändå, det här måste ju vara världens grej för folk som är helt osynliga.

Jag föredrar dessutom melodifestivalen framför Idol, idol gillar jag bara när det är audition och att se folk göra bort sig, vem som vinner skiter jag i. Dom är tråkiga ändå och spelas massor på radion sen, så brukar folk säga till mig MEN de var ju han som vann idol och ja bara WHAT? Tror du jag kikar på idol när det är seriöst?

Jag gillar bara att se dom pinsamma.

På tal om något helt annat skulle jag vilja börja spela ett instrument samt börja i kör igen. Instrumet har jag aldrig kunnat tyvärr, men jag sjöng i kör i flera år och jag ÄLSKAR bokstavligt talat att sjunga. Sjöng solo i kyrkan på julottan samt lucia när jag var 11 år. Folk som var där pratar fortfarande med mamma om det, för jag hade sån röst. Jag undrar ofta varför jag slutade sjunga? OCH framför allt varför jag väljer att spela och sjunga falsk när folk vill att jag ska sjunga en låt. För när jag sjunger hemma så sjunger jag verkligen BRA, när ingen hör alltså. Jag har nämligen spelat in mig själv, men jag raderar fort som ögat. Jag tror jag slutade för det blev konkurans i körlaget, folk gav mig arga ögat efter jag sjungit solo där i kyrkan sista gången… Jag har alltid dragit mig undan när folk kollat snett på mig. Jag vill inte vara helt osynlig men jag vill inte synas för mycket heller.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Tröttis tröttis.

 • 27 januari, 2012 at 21:01
  Permalink

  2010-02-13 @ 22:37:57

  Manboy var bra! Den enda jag fastnade för hehe.

  Kommentarsvar: Nej, jag fattar inteee! Hahaha. Testade, det funkar inte. Allt blir juh i mitten? GAAAH!

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 21:01
  Permalink

  2010-02-13 @ 22:34:24

  jag tyckte ju att nummer 8 var bäst, o röstade massa o så åkte hon ut. samma sak förra veckan, den jag röstar på, åker ut! :/ blir ju snart misstänksam här. pöss

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: