fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Dags att skriva.

Ska väl slänga in ett litet inlägg här innan jag ska gå och lägga mig.

William sover sen någon timme tillbaka jag är bokad på jobb ute i slätta imorgon (förskola) och bör därför vara pigg imorgon när jag ska bege mig ditåt. Är rätt lugnt annars, fick mig en snabb chock först på fejjan när jag såg att någon lagt upp kort där från jag var 16 fjuttiga år och gick sista veckan i nian. Fast ändå var de KUL. Haha men om jag kunde begripa vad jag skulle med keps på huvudet till? Jag har aldrig passat i keps. Jaja.

Hämtade paket idag, Williams as snygga me & I t-shirt samt mitt paket från it-sajten. William fick aladdin på film idag också de gillade han.

Nu ska jag gå och sova som sagt var, men skriver väl mera imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: