Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Har ju så sjukt tråkigt.

Alltså jag hatar verkligen varanna helg. Känner att det här tar kål på mig. Vad ska jag hitta på? Någon med ett kul tips? Är tråk väder ute också, inte direkt så man vill gå ut och göra nått. Funderade i veckan eller ja igår på att gå ut men nu nei jag orkar verkligen inte alls. Surkärring jag är. Borde kanske äta något? Klockan är snart två men känner mig inte direkt sugen på att laga mat ensam. VAD gör folk utan barn hela dagarna?

Det undrar jag, alltså jag vet levde innan jag fick barn bla bla snacket men va fan gör folk seriöst utan barn? Jag har verkligen noll ideér på vad jag ska hitta på när sonen inte är hemma. Dessutom suger internet på helgerna för då är folket på facebook och även mina bloggläsare har faktiskt MÅNGA flitiga såna även om inte alls kommenterar, och är bakis eller gör annat som folk gör på helgerna? Vad gör folk på helgen? MAN skulle ju kunna flänga runt på stan men nej jag orkar inte de, inte ensam. Skulle kunna ringa brossan kanske? Fast han var här igår så då kanske han inte är så intresserad av att komma hit en dag till. Fast å andra sidan vad kan han ha för sig ensam i sin lägenhet där han bor? Kanske ska ringa hit honom får se.

LÖRDAG idag, godisdagen. Får se om det blir nog godis för mig. Fuskade i veckan och åt choklad och de var dumelidumast gjort av mig, fick ju laktosmage insåg jag efteråt.

Vad gör in alla där ute i världen?

1 Comment

  1. 2010-02-20 @ 16:56:56

    jag brukar också undra vad folk utan barn gör Kan ju inte vara roligt i längden. Men om jag hade en barnfri helg nu så skulle jag passa på att städa ordentligt utan massa avbrott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: