Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Ni är så gulliga!

Vill bara säga att alla ni som läser min blogg och kommenterar är så himla gulliga. Blir lika glad varje gång nån kommenterar. Jag behöver sånt när jag är pessimistisk, vilket jag var igår efter wii-spelet. MEN era kommentarer gjorde att jag kunde jaja känslan i alla fall.

Min bror kom förbi här igår, vi kikade på sunes jul och sen drog han hem, missade dock bussen så han kom tillbaka hit. Vi såg lite på Rain man och sen åkte han hem. Ringde honom när han gick från bussen och hem till sig, är ju väldigt orolig när han är ute mitt i natten. Sen sov jag till runt tio.

FÖRESTEN om ni har facebook, så ber jag er gå med i gruppen ”Vi som hatar kukhuvet som slängde hunden nerför bron!” , jag går sällan med i grupper numera sen allt det där med namnbyten men denna grupp eller ja video beröde mig rejält mycket och jag blev ARG och ledsen när jag såg den. OBSERVERA, det är ingen video för känsliga jag blev chockad och började gråta när jag såg den. JAG hatar djurplågeri, alla former av det. HUR kan någon ens med en gnutta samvete plåga djur? De är lika med barn, jag förstår inte, hur kan någon med samvete samt huvud plåga eller skada någon som inte förstår, någon som älskar en helt villkorslöst och som är villig att göra allt för en? HUR! Uppmanar som sagt alla att gå med i den gruppen, till hundens minne samt för att få en tankeställare på hur grym världen är mot försvarslösa.

Till er alla idag får ni en hemmagjord nalle. Gjorde jämt såna här på högstadiet, satt och ritade på dom få matte lektioner jag var där. Jag hängde inte med förstod ändå inte, så till sist slutade jag gå dit.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: