När ljusen släcks och jag går ut.

Lamporna i huset är nu släckta, eller ja lägenheten. Har nyss kikat på familjen annorlunda genom webben, ska ta och städa toaletterna och sen gå och sova vilket ska bli SJUKT skönt. Efter de lär jag väl greja lite imorgon dammsuga innan jag ska bege mig till skolan på förseminarium , vanligt seminarium samt efterseminarium. Kul liv man har.
Har inte hänt så mycket här sen jag skrev sist, råkade slumra till på soffan när sonens pappa kikade på sporten. Man kan knappast anklaga mig för att vara sportnörd, till saken hör att jag tycker sport är rätt tråkigt även om vinter os ändå är förbannat mycket roligare än annan sport.

Kom på nyss att det alldeles strax är MARS, fatta tre månader som bara swisaht förbi, vart tar tiden vägen? Får ångest. Sökte sommarkurser i alla fall två fotokurser samt en kurs om Astrid Lindgrens litteratur tror det kan vara intressant.

Nä ska gå och sova nu. Hoppas allt är bra med er annars.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: