Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Slänga in lite inlägg.

Ska kämpa på med min blogg få bort dom jävla punkterna dom dykt upp sånt skit vill jag INTE ha på sidan.

William är lämnad på förskolan, jag ska plugga läsa LYRIK känns ju roligt, hmm. Tur dom roligaste kurserna i litteraturvetenskapen kommer sist del vill säga populärlitteratur och barn och ungdomslitteratur de är ändå böcker VÄRDA att läsa. Isigt kallt ute, urk. OM det nu måste vara snö och vinter kan det inte ligga runt noll grader då? Då kan barnen i alla fall göra snögubbar samt att jag kan tänka mig att vara ute också, men den här kylan gör mig helt paralyserad jag vill inte ens titta ut genom fönstret, det har varit minusgrader nu ända sen i december jag hatar KYLA. Egentligen vet jag inte om det är därför jag hatar vintern kanske? Jag tror de, folk tror jag hatar snön. Snön bekommer mig inte även om jag vurpat flera gånger i år och slagit i båda R kroppsdelarna (RÖVEN och RYGGEN) , jag trodde seriöst när jag slog i ryggen att nu har jag brytit nått, blev liggande utan luft i några sekunder så William fick panik, stackarn. Det är det värsta med att vara astmatiker och mamma, ens barn vet att slutar mamma andas eller beter sig konstigt måste man ringa ambulans eller någon som kan hjälpa, är hemskt att behöva utsätta ett litet barn för den bördan. MEN kyla, jag hatar KYLA. Undrar om jag någonsin varit med om en kyla som hållit i sig så brutalt länge? Jag tror inte de, brukar i alla fall ligga runt 0 ibland men nu har det varit -5 minst sen i december. Jag är otroligt trött på kylan. Kanske jag inte varit så jävla surig och bitter över kylan om vi haft en FIN och varm sommar. Förra året när det var mer snö en på flera år tänkte jag att jag unnar folk detta, men unnande andra mig 2 jävla veckors sol som i sommars? NEJ, det var så jävla gnäll för alla jävlar så nu är jag lika jävla bitter fittig tillbaka på folk jag också, man tjänar ingenting på att vara glad för andras skull dom skiter ändå fullt i vad man själv tycker sen eller kan unnan någon annan något. Så numera är jag lika missunnsam som alla andra jävlar därute. Så jag gnäller och hatar kylan mer en någonsin i ren och skär hämnd.

Till saken hör att det inte är något nytt att jag inte gillar kyla. Jag hatade vintern redan som barn, jag var aldrig en av alla dom som bygde snökojor eller snögubbar. Första dagen snön föll kanske i fyra eller fem minuter sen tröttnade jag och ville IN. Jag hatade dom där veckorna obligatorisk längskidor och skridskor på låg och mellanstadiet, jag skydde det som PESTEN. Jag hatade friluftsdagarna när vi var tvugna att åka till Grönklitt och åka skidor. Jag åkte varken slalom eller snowboard vilket resulterade i att jag fick åka längdskidor som jag lärde mig hata ännu mera. Så därför så började jag vara sjuk till vara friluftsdag sen. Hade då feber eller var kraftigt förkyld varje gång.
Sen har jag låst in mig hela vintrarna, brukade ifrågasätta varför jag inte var född i ett varmare land eller varför jag inte kunde få vara björn och sova hela vinterhalvåret och vara vaken på våren och sommaren. Folk runt om på nätet är så sura på oss som inte gillar vintern. I sommras när folk gnällde ödslade jag inte min tid på att bry mig jag njöt av solen varför orka bry mig om deras åsikt. Även som solen bara höll i sig i två veckor. Men nu stör sig folk över allt på att man inte gillar snö. SÅ fort någon skriver det kommer någon sur jävel och ”SLUTA klaga”. Varför? Har folk inget liv utan måste bry sig i oss som inte tycker lika? Jag lovar när ni gnäller i sommar kommer jag inte skriva samma sak till er för jag njuter av sommaren. PASSA på att njuta av vintern ni som gillar den och sluta bli upprörda och arga på oss som inte gillar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.