Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Ändringar.

Fixat med bloggen hela kvällen, nu ska jag sova. SKA göra om mera sen så det blir ännu bättre har lite ideer hur jag vill ha det. Är dock rätt nöjd nu men får se.

William sover. Ska väl berätta vad jag gjort kanske?

Först gick jag till maxi och köpte presenter åt Lina som fyllde 5 i tisdags och Williams tremänning som fyller 2 idag.
Sen kom sonens pappa och skjussade oss till Linas kalas, där lämnade jag William som fick lämna paketet (var en stor låda med leklera i) sen åkte jag med sonens pappa hem till honom medans han duschade, sen fick jag följa till sonens pappas mormor och morfar där tog jag bilen till brossan, vi umgicks ett tag sen skjussade jag honom till maxi, åkte tillbaka till kalaset som var slut och hämtade William som var jätte lycklig över fiskdammen samt kalaset. Efter de drog vi till Williams tremänningskalas (hon fick en docka av oss), där fick vi korv med bröd, fanns fika också men William var nöjd sen kalas innan och jag försöker hålla igen. Så istället åt vi korv, sen åkte vi till maxi där William fick lego då sonens pappa lovat honom de eftersom han inte hunnit bygga lego tidigare under dagen.

Åkte hem, och William la sig på en gång. HAN var helt slut och somnade snabbt. Jag ska gå och sova också.

Föresten, va folk tar åt sig av allt jämt. Tar det personligt för vad man har för åsikter, menar HALLÅ låt folk tycka som dom vill de är inte personligt riktat mot dig bara för att någon har en åsikt om nått du inte instämmer med.

2 Comments

  1. 2010-02-22 @ 01:09:09

    Men sen å andra sidan så hade ju hon också en åsikt, som du tydligen inte gillade.
    Har jag rätt eller har jag rätt?

  2. 2010-02-22 @ 08:07:34

    Sv till Elin: Du lämnade ingen bloggadress så kunde inte svara dig.

    Nu var ju saken den att jag inte sa något eller skrev något personligt till någon, inget som hade MED någon åsikt att göra utan handlade enbart om min personliga åsikt, personen som inte ens i fråga skulle behöva ta åt sig då det inte var riktat mot någon då frågan inte ens hur mycket man än vrider och vänder på det kan bli tagen till en människa, så tycker jag att det är löjligt när folk tar åt sig av JA. Så vad den personen har för åsikt om saken spelar mig absolut ingen roll då jag är av de tycket att alla har rätt att tycka och tänka vad dom vill så länge dom inte blir sura för saker som dom uppenbart inte ens behöver tänka på själva. Så tyvärr hade du inte rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: