Haft Wildmango party, tyvärr så får jag aldrig ihop folk. Men måste säga att NI som inte varit på Wildmango samt sett deras kollektion går miste om något stort. En sak med att ha pojkar är att utbudet är för litet. DET finns mängder av sjukt fina flickkläder men pojkkläder är det sån liten del av. Alltid när man är på affärer så har pojksidan (ja jag vet man kan gå till flick också men majoriteten av flickkläderna är ändå söta kjolar och klänningar jag har ett barn som fyller sex år i år. HAN är inte intresserad av sånt) och det finns aldrig något som egentligen tilltalar mig när jag handlar till sonen, det känns så tråkigt. Man får handla kläder som inte ens känns som något för en själv, tråkiga och trista och propert som att gå till dressman typ. Men å andra sidan kollar man alla karl butiker så har dom SKIT kläder i stort dom ända som har fint är Curb och carlings annars har fan karlar dåligt utbud med kläder. Så nu kom WILDMANGO första kläderna som känns så JÄVLA rättvist mot killar. Kläder som är tuffa på ett bra sätt, kläder där även pojkar får chansen att synas. Dom har fina flickkläder också men dom tar inte upp hela kollektionen som dom gör annars utan pojkarnas kläder syns och sticker ut. Jag ska ha party igen i mars. Handlade massa fint till William nu, och vill ni komma och se något nytt. Har ni tröttnat på Me & I och liknade ska ni kika förbi mig eller boka eget Wildmango party om ni bor för långt bort för snyggade kläder får man inte tag på och verkligen inte i butikerna. Här kommer kläderna jag köpt. Det roligaste av allt, William är rätt ointresserad av kläder. Har haft klädpartyn förr men han har fint och sen hej då. NU bara WOW, mamma kolla kläderna. DEN här vill jag ha. Mamma kolla va snyggt jag måste ha en sån. PRECIS så som folk med flickor brukar berätta hur dom gör i affärer. Så var min son idag. Jag tycker bara de är ett bevis på att flickor inte alls har med klädintresse en pojkar, jag förstår att likt en själv när man går runt i affärer där allt är fult vill man inte handla, på samma sätt är det för pojkar och killar. För vem vill handla fula saker?

 

Hoodi tröja till mig själv. Så sjukt snygg på storlek 10 tippar på att den är 170 i våra storlekar.

 

Jeans till William, SKIT snygga i verkligheten, på sidorna kan man göra dom till shorts eller knäppa upp så byxorna hamnar på sidan på ena. SÅ sjukt snygga.

Tröja William mer eller mindre KRÄVDE att få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.