Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Första Maj tjugohundratio.

Har precis städat hela lägenheten, grymt skönt. Är sugen på att köpa ny mopp, vill ha sån där som är plattfram typ, hört att dom är bättre än dom här standard mopparna, så ska nog köpa mig en sån. Såg att jag behövde lite fler rengöringsgrejer så skulle vilja åka till ÖB eller nått, är ju rätt okej priser där för varor jag vill ha. Jag använder aldrig B varor här köps det alltid reklam varor. Hehe, slösa är mitt andranamn S.

Lär duscha nu, William spelar Lego. Är bajs väder ute. Hade gärna haft sol och 30 plus typ. Fast om man har tur kanske vi får en sån sommar istället. NU ska jag ta min sista järntablett och även ta mig allergitabletter och dricka min nutrilett dryck.

Vad ska ni pyssla med idag då?

1 Comment

  1. 2010-05-01 @ 09:57:42

    Nu e d ju faktiskt som så, att även fast man kanske tycker d e dyrt me dessa ”märkes” produkter & hellre köper billigare produkter, så blir d inge billigare iaf. För d dyrare e oftast samtidigt mkt drygare & räcker längre. Bättre, så man inte behöver använda lika mkt. Så man kan lika gärna köpa på sej d dyra, bästa märket istället. Tycker jag iaf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: