Blev ÖB som jag hade hoppats köpte lite smått och gott. Hittade värsta fyndet en stor krog sån där påskkorg ni vet, hade kostat 199:- men dom sålde ut dom för 49:- , kände rejält mycket fyndigt så köpte dom. Tänkte som godis åt William. Är ju typ alltid massor med nötter i sånt där men funkar ju i alla fall.

Drog ut mot Kniva efteråt, sen ville William stanna där så jag körde hem Björn till sig och kikade vi lite på big bang sen skjussade han hem mig. Nu om typ 2 h börjar körslaget så jag och Christin ska kika på det. Vad ska ni göra ikväll?

Var in på systemet igår (30 April)
Var någon där som bad mig svara på frågor så okej då tänkte jag. Fick denna som tack.

Fyndet 49:-

Alla vi som älskar att städa klappar NUUU. KLAPP KLAPP!

Värt att prova kanske.

Alla bullmammors våta dröm.

Godish för körslaget.

Bubbelgum. Jenka för mig tillbaka till fjortistiden.

Värsta fyndet på Willys.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: