Jag finns på bilddagboken. Till saken hör att jag laddar upp mycket bilder där då jag tycker det är kul, och så idag står det att jag beställt BDB HD för tjugokronor fast jag inte har det. Visst 20 spänn för 3 månader är en stuntsumma men jag gillar INTE tanken på att någon har använt mitt nummer. Skrev till supporten men märkte ju direkt att dom inte tror mig. MEN det är ju liksom samt, varför skulle jag ljuga. Enligt dom måste jag fått ett sms innan där det stått nån kod jag skulle knappat in. TILL saken hör att någon sådan kod har jag inte sett röken av. Det här känns OBEHAGLIGT. Vad ska man göra? Ringa telenor imorgn och fråga hur fan det kommer sig att ett sms jag omöjligt kan ha skickat har skickat sig själv?

De sjuka är att jag nu dom senaste dagarna har hört om folk som fått konstiga beställningar på sina mobiler som dom börjat köpa tjänster fast dom inte gjort det. NU är det alltså min tur.

Detta känns inte bra. Fler som varit med om något liknade?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.