I väntan på tenta svar.

Jag väntar och väntar. Vill bara få svar på hur tentan gick nu, hatar att sitta och vänta på saker. Jag tillhör dom där som inte gillar att vänta. Det bästa jag vet är att liksom få svar direkt och sen när man fått svaret så kan jag pusta ut oavsett betyg.

William sover och jag gör inte så mycket. Ska hänga tvätt strax samt slänga i en ny maskin med tvätt inför imorgon. När det är gjort tänkte jag städa lite till. Skönt och avkopplande med städning.

Hehe, William började prata om Larz-Krizters idag han bara “LARZ-Krizter är en tjej” haha fan va jag garvade. William blev sur och sa DU ser ut dom han som sjunger! Jag bara MEN William va elak du är? Han bara, skrattar du åt mig då retar jag dig. HEHE, payback. Sen garvade vi båda som fan där ute på balkongen (han var övertygad om att han ville äta där ikväll). I alla fall sen sa han ALLTSÅ mamma ja skoja. Jag sa, HAHA de fattar jag väl. Det är våran humor de jag och William. Garvar och flummar hela tiden.

Som igår när William glömde Cujo´s (syrrans vita hund) garnben och Cujo letade runt efter den. I soffan satt William och hånskrattade, så sa jag. MEN William va du är elak undra vem du fått den där sidan ifrån, Syrran gav mig en blick och säger: JA vem kan han blivit så där efter? DE är ju precis så där du betett dig hela livet. HAHA, jag bara garvade.

En rolig grej jag brukar göra är när William sitter på sitt rum och leker. Så hör man honom skrika “mamma” i leken till exempel, då brukar jag roa mig med att svara. JAAAA, han blir skit arg och skriker “MEN DET ÄR I LEKEN, inte till dig. HÅLL TYST” typ. Jag tycker det är skit kul, så övergår han till leken igen och ropar “mamma” och jag svarar , och sen kommer han ut as garvandes efter nån sekund och bara. MAMMA du är knäpp!

William och jag busar alltså så där, jag älskar att vara mamma det gör livet förbannat mycket roligare. Man kan skoja om alla saker som är tabu. Bajs till exempel som folk tycker är så dumt. Jag och William kan garva ikapp med sånt. HEHE

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

One thought on “I väntan på tenta svar.

  • 24 januari, 2012 at 10:15
    Permalink

    2010-05-04 @ 21:48:18

    haha, jaså? Ja det är väl tur. HändeR?

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: