Dark Mode Off / On
Kläder

Svinto och tillbaka till vita skor,

Jag älskar vita skor, men vita skor är typ snygga dom 2-3 första dagarna sen försvinner färgen. Så idag började jag grubbla, svinto är ju en av mina favorit saker ALLT går bort med svinto tänkte tro om man kan få bort svara fläckar på skorna med svinto också? Äh va fan värt ett försökt tänkte jag och vet ni! DET funkade, jag är säkert inte den första som provat svinto och skor men jag har aldrig läst om det innan. Vill ni ha tillbaka era fina vita skor? PROVA svinto tog typ 10 min för båda skorna. Visst dom blev lite blöta inne men de har torkat tills imorgon.

BILDER!

Före! SKITIGA som as.

Efter! NÄSTAN som nya!

6 Comments

  1. 2010-05-13 @ 09:27:54

    Ett annat tips är aceton/nagellacksborttagning. Om det inte är tygskor vill säga, men det funkar jättebra på sulor osv

  2. Efter jag hade tvättat mina vita tygskor mer svinto så efter en stund så blev det massa rostiga prickar på tyget snälla hjälp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: