VILL ha soool och värme. Än har det inte varit någon vårvärme, vet visserligen inte hur det är i resten av Sverige men någon vår har inte infunnit sig i Dalarna än i alla fall. Eller ja, de är ingen snö kvar men det är ingen sån där PANG BOM värme heller som det brukar vara. Istället ligger värmen under 15 och jag vill ha soooolen som värmen så man kan ligga ute på ballkongen och sola eller gå runt i linne, men det går inte än. RIKTIGT tråkigt väder är det. VÅREEEEN var är du?! Kikade på bilder på bilddagboken från förra året, hade klänning och sprang runt med linnen och kjol! Vart är de vädret nu?
Ska dammsuga nu, sen ska jag bege mig in i duschen. Runt 12.00 – 12.30 ska jag gå till sonens pappa en sväng. Vad ska ni hitta på idag?

För exakt ett år sen. TRÄDEN var helt gröna

Idag, visst är de grönt men inte ens i närheten av förra året.


1 kommentar

  1. 2010-05-14 @ 14:44:43

    Vilka kontraster! Jag längtar massor efter den riktiga våren, nu är det ju bara ett mellanting liksom och det är mitten av MAJ! :-0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: