Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Blogging.

Fan jag stör mig lite på att mina inlägg inte poppar upp på bloglovin. Skrivit till dom, känns som folk inte hittar hit liksom. Jaja, får se om jag får till det. Dom flesta som läser TROR jag kommer hit via bloglovin. Jag hoppas bloglovin ska hjälpa mig.

Fixat över anonyma inlägg där dom ska vara, nu fixar jag med inlägg som jag la in själv i BDB den 30-31 oktober från LÅNG tid så dom kommer på rätt datum. Lär ta några dagar men sen så. Det här kommer bli toppen!

Nu ska jag och William bege oss till maxi handla saker för tacos som vi ska äta ikväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: