Insåg att tiden går fort nu på fredag är det rockstad Falun, ska bli så jävla kul. Kul med något annat en typ krogen. Lyssna på musik i två dagar. Jag tänkte försöka se ALLA banden, liksom grejen med att gå på lite sånt att hinna med att se. Ska bli skit kul, ska väl flumma runt där som den jag är. Men ska bli spännande känns jag. Inte varit och sett artister nu på flera jävla år. Förut drog ju jag och Anna på massor med kul. Men så blev jag preggo och hon bodde i Särna så blev liksom inget av med de längre man blir ju liksom äldre. Men nu så. Ska dit med Christin och hennes syster och lär nog träffa sonens pappa där med. Han ska också vara där. Sonen den lyckosten ska få vara först hos sin pappas farmor och sen hos hans pappas mamma. Han tycker ju det är kul att sova borta också så är nog inga problem direkt.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: