Ja visst jag har råd att köpa dammsugare för 35000.

Idag kom det förbi en trevlig och lite smått galen kanske dammsugarförsäljare och trodde att han skulle kunna lura på mig en dammsugare för 15000 och sedan andra saker för resten, han tog och städade överallt för att övertyga mig. Haha, jag bara ney jag är liksom student så. Han fortsatte kände mig som pappans i Jalla Jalla eller hur den stavas, tror det är den? När han kommer hem och pappan har en dammsugarförsäljare där. Haha, snacka hemskt jobb. Försöka lura på folk i dagens samhälle att köpa dammsugare? SEN gå till någon som är tjugosex liksom. Näe då är det bättre att försöka lura Vera 98 på en dammsugare för 3500 tusen. Haha.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Ja visst jag har råd att köpa dammsugare för 35000.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: