Idag kom det förbi en trevlig och lite smått galen kanske dammsugarförsäljare och trodde att han skulle kunna lura på mig en dammsugare för 15000 och sedan andra saker för resten, han tog och städade överallt för att övertyga mig. Haha, jag bara ney jag är liksom student så. Han fortsatte kände mig som pappans i Jalla Jalla eller hur den stavas, tror det är den? När han kommer hem och pappan har en dammsugarförsäljare där. Haha, snacka hemskt jobb. Försöka lura på folk i dagens samhälle att köpa dammsugare? SEN gå till någon som är tjugosex liksom. Näe då är det bättre att försöka lura Vera 98 på en dammsugare för 3500 tusen. Haha.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: