Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Webdesignat

Min kusin Nathalie sa igår att hon tyckte jag hade så fint på bloggen och hon önskade att hon kunde fixa. Så jag sa att jag kunde fixa hennes sida. Det fick jag, skit kul. Blivit många timmar innan jag blev NÖJD. Perfektionist som jag är men det blev bra. Ska jag göra något vill jag inte göra det halvdant det ska vara PERFEKT utifrån bilden jag fått i huvudet. Nu är det klart.

Är roligt faktiskt, fått fixa rätt mycket åt folk med datorer på sista tiden. Någon som velat ha hjälp här och där. Skit kul. Jag älskar att sitta och pyssla med sånt där. Min hobby ger mig lite hjärngympa. I alla fall tycker jag ni ska titta på resultatet, jag är inget proffs, lång väg ifrån. Men har i alla fall läst systemutveckling på högskolan Dalarna så jag kan i alla fall lite grann. Här är länken till min kusins blogg i alla fall.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: