Kom på att jag helt glömt visa vad jag beställt. En sak kommer jag dock inte visa då jag beställt det till sonens pappa. NI får se bild sen. Han fyller år i Juni så då ska han få det av mig och William. Kommer bli toppen tror jag. Men i alla fall dessa kläder är det tänkt att jag ska ha på rockstad på Fredag eller Lördag.

Alltså många tjafsar om att nelly.com är så dyrt och sånt har jag märkt. Jag tycker inte dom är speciellt dyra. Snarare motsatsen. Sen bra storlekar också tycker jag. Sen ett tips, om du pluggar. Gå in på mecenat eller csn-kortet då får du 10% på alla kläder på nelly. Det gäller både barn och vuxen kollektionerna. SKIT bra, dessutom om du använder gratisbio. JAG antar redan att alla gör det plus att jag inte tillhör folk som ska försöka ragga folk dit så använd dig av de också. DÅ tjänar du poäng plus att du får rabatt på kläderna. Nu har nelly dessutom frifrakt så passa på!

Raw Denim Leggings SEK 299, Pieces - NELLY.COM

Jeans Leggings ME like.

Victoria Dress Top SEK 149, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM

Gillar leo mönster. Alltid gjort.

Joof Long Shorts SEK 179, Name It - NELLY.COM

William behövde verkligen shorts nu.
ALLA är för små.
Men han är lång med sina 124 cm.

10 kommentarer

    1. Matilda – Är juu inte så dyrt. Bara folk som ska gnälla ;-p . Ha en underbar kväll själv 😀

  1. Skitsnygga leggings.. Och jag älskar med leomönster. Gjorde inte det förut men nu smyger det sig in i min garderob mer och mer.. Sambon tycker dock att det är fult men det sket väl jag i..;-) Köpte en jättesnygg leoklänning på Gina nyligen..:-)
    Och jag tycker inte heller att Nelly är dyrt, finns ju i alla prisklasser där, från 149 kr och uppåt.. Helt normalt.

    1. Sarah – Håller med. Känns som att folk jämt sa säga att saker är dyrt fast det egentligen är billigt :-p . Hehe, så roligt. Hade ett leo-plagg 01 men så bara använde jag den 1 gång. Men nu är det typ modé igen och jag är väl kanske i rätt ålder. Typ glamour ålder hehe *S* .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: