Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Me and I.

I vintras var jag på party. Då var det typ -30 och de sista jag kunde tänkta på då var sommarkläder idag var det dock annorlunda BLEV mycket handlat. Hade tur också så jag fick en jätte fin tunika som inte fanns kvar köpt av säljaren. Hon hade den kvar i min storlek alla andra var redan sålda. Blev så imponerad köpte alldeles för mycket. Insåg också hur skönt det är när man kan köpa teens plagg liksom. Hehe, då får man snygga kläder och känner sig smal samtidigt S .

Lisa och jag satt där och var giriga S. Dom har fina vuxenplagg. Synd bara att det är så svårt att få ihop folk till partyn. De är verkligen skit trist. Var liksom bara Lisa som kom. Men är väl så. Hehe sen skenar ju priset ofta i väg. Fick 4 muggar i värdinne gåva och sedan fick jag 1 väska med geishor på och ett par jätte fina servetter. Bild nedan på servetterna.

I alla fall detta beställde jag. (Bilderna lånade från Me  & I’s hemsida)

Shorts – 210 :-

Klänning (fick köpa direkt av säljaren) 400:-

Sommarbyxor svarta: 275:-

Sommarbyxor vita – 275

Tror det var dessa. 250:- (fick dom specialerbjudande)

Tröja till mig.

Fina servetter.

2 Comments

  1. Jättefina kläder..:-) Men du, vore det inte lättare om man kunde klicka på kommentarikonen under inlägget istället för ovanför? Eller jag kanske är lat..;-) Haha

    1. Sarah – Tackar 😀 . Jo men fick den där när jag la mallen, försökt ändra men den vill inte som jag vill. Hehe, ska sätta mig och knåpa mer när jag har tid :-p .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.