Hehe, idag kollade William på Disney Canal och dom spelade den här låten. Haha, vet inte hur många intro låtar från den där kanalen som satt sig på min hjärna och blivit mina musikfavoriter nu är det denna. Så trallvänlig på nått vis.

4 kommentarer

  1. Vet precis vad du menar. Min dotter ha barnskivor jag brukar spela på hennes rum så jag går och sjunger barnlåtar för mig själv.
    Min mamma jobbar på dagis och hon gör likadant. 😀

    Det är lite jobbigt när man är bland folk och nästan måste småsjunga på tex en pippi låt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: