Är sugen på att göra några roliga nya rätter i veckan. Har du någon rätt du älskar? Utländsk som typiskt svensk spelar ingen roll. Något gott vegetariskt funkar också. Ge mig massor med mattips! Så jag har att läsa imorgon.

DOCK finns det vissa saker som inte får vara med.
Svamp – hehe jag klarar inte svamp, det ända jag absolut INTE äter.
Nötter – Är allergisk mot riktiga nötter dvs hassel osv. Jordnötter funkar dock, men det är ju inte nötter utan hör ihop med bönor.

Gillar all slags mat. Så ge mig massor med middagstips och sedan vill jag ha recept också!

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

  1. Jag brukar göra en köttfärsgryta som är jättegod. Köttfärs, kidneybönor, smaksatta krossade tomater, lätt creme fraiche med chilismak och sen majs typ. Jätte enkelt och gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: