Haha, nu kommer sviterna av helgen sakta och puffar mig på ryggen. Känns rejält vill jag lova. Jag antar att det beror på att man är aningen trött.
William är lämnad på förskolan. Själv har jag satt mig här en stund. Ska äta någon smörgås, ta en kopp te. Ska bli gott. Ska även bädda sängen, städa plugga och stoppa in massor med tvätt från i helgen i tvättmaskinen. Typ som vanligt men, ja känns ju som man kanske ska berätta sånt. Funderar på att ringa till barnmorskemottagningen för att fråga lite snällt om dom fått svar på mina cellprov ännu. Usch, känns alltid lika jobbigt med sånt där men imorgon ska det ha gått 3 veckor så då borde det väl kommit svar eller?

Vad ska ni pyssla med idag. Förresten så glöm absolut inte bort att hjälpa mig med det jag skrev igår! hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: