Idag beställde jag ett Objektiv till min systemkamera Canon eos 450D , blev ett telezoomobjektiv. KUL när det kommer sen, älskar verkligen att fotografera olika saker.
I alla fall så kom William förbi här och fick mina två presentkort så han kunde köpa Lego Harry Potter till PS 3 gissa någon som var lyrisk S . Han och Björn åkte till Siba. Så om någon timme antar jag att dom båda kommer hem och William kommer dra till PS3 och förmodligen vägra flytta sig därifrån resten av kvällen.

Annars då? Har inte gjort så mycket tagit det lugnt. Just ja, köpte Björns ena riskokare också. Han köpte 2 stycken till sitt kalas så köpte av honom 1. På så vis fick jag en billig riskokare smart va? Känns liksom inte begagnat heller, jag och Björn är ju någon form av familj ändå.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: