NU har jag skaffat en gästbok på sidan och ni ser fliken här högst upp. Där kan ni som vill skriva som en diskussion använda er av när ni vill prata med mig om vardagliga saker istället för att skriva i mina blogginlägg där jag hellre föredrar kommentarer på mitt inlägg. På det här viset kan ni som vill svara i bloggen skriva där istället och självklart välkommet att skriva era åsikter om mina inlägg i bloggen sen. Tycker detta känns bättre så slipper ni fundera. För er som vill komma i kontakt med mig för andra frågor som till exempel webdesign eller skolfrågor som jag fått är det precis som INNAN under kontakt ni ska vända er så ni kommer till min mail istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: