Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Jag var inte ens här igår.

Körde med en relativt datafri dag igår. Jag gjorde helt enkelt annat som pluggade och umgicks med min bror samt lekte med William som sen drog till sin pappa. William var SÅ glad över sina guldpengar så han gick runt med ett leende på läpparna hela dagen.

Själv har jag nu bestämt mig för bantings vecka igen. Nu ska sommarkilona bort jag gillar inte dessa och jag vantrivs med att ha dom, så nu ska dom bort börjar idag och får se hur lång tid det tar innan dom försvinner. Man ska trivas med sin kropp och när man inte trivs med den då är bantning det bästa att göra sig av med det man gillar. Blir ÄGG hela nästa vecka, eventuellt GI på måndagen för Björn ska till Polen nästa vecka igen. Han jobbar i Polen men åker på måndag så då kanske jag äter genom GI så får han och William äta riktig mat, sen resten av veckan ägg. För mig funkar det men för andra funkar inte ägg som bantning alls det är väl de som gör oss olika. Ikväll ska jag och Lisa på middag hos A vet inte om jag får lämna ut hennes namn på skriver endast A, ska bli trevligt. Därför ska jag endast äta det idag så kan jag sova med gott samvete i natt sen.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa