Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Lite The Sims och sånt.

Spelat lite the sims 3 går bra för min familj dom har nyss fått ett barn och mannen är bandman och kvinnans dröm är att bli läkare. William kom nyss hem, själv bantar jag något som känns sjukt bra. 3 kilo veck tills fredag och skulle det ligga på minus det så är det bara PLUS kilon men 3 kg brukar ju alltid åka vid banting skönt då för jag går inte upp kilon jag går ner på en gång, går jag upp är det för jag inte vägt mig på någon vecka, jag MÅSTE väga mig varje dag för annars känner jag mig fet och oroar mig att jag ätit för mycket typ.

I alla fall hade jag jätte trevligt med Lisa och A igår, A hade gjort jätte god mat och fick se hennes bröllopsvideo jätte fint var det. Så nu lär jag få bjuda igen snart.

Nu ska jag hänga tvätt och sedan ska jag mysa ner mig i soffan med William.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.