Jag säger bara WOW, vilken förändring. Mycket positiv sådan. Jag är ju mozilla fast och tycker det är bästa webläsaren, mer funktioner och den känns på något vis bättre en IE, har aldrig haft problem med mozilla men däremot massor med IE. För er som också vill testa betan och är lite datanördig som jag så rekommenderar jag er att gå till följande länk. Jag är redan helt såld på firefox betan 4.


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: