Brukar ni spela lotto? Jag tycker det är rätt roligt att spela på lotto, sen när man får sitt lotto resultat är det ännu roligare framför allt då man vinner. Jag brukar spela en del på nätet den där känslan när man spelar och inte vet om man kommer vinna eller ej tycket jag är jätte kul. Sen när man vinner på lotto så blir man riktigt glad, pengarna som man kan göra roliga saker med. Jag tycker det är roligt när man spelar också för när man vinner så brukar jag alltid unna mig något extra för dom pengarna en gång köpte jag en del ur en kamera och någon annan gång köpte jag litteratur till skolan. Att spela lotto är också roligt för man faktiskt kan följa, känna spänningen och sedan få sitt resultat vilket förhoppningsvis är en del pengar. För sånt tycker i alla fall jag är roligt. Att få lite extra pengar i plånboken, eller vad tycker du?

2 kommentarer

  1. Aldrig lotto. Däremot har jag nån gång spelat på sån gratislott man fått, men aldrig vunnit.. Och förr spelade jag poker, var väl lite sisådär med vinsterna där.. 🙂
    Lotto vet jag inte, känns som det är för mycket lotteri, om man jämför med tex poker då.
    malle recently posted..Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: