Medverkan i media

Jag i tidningen Amelia.

Så NU har jag köpt nummer 20 av amelia och jag lägger ut tidningen här. Hehe är bara en liten intervju men kul ändå. Sånt jag sparar till framtiden. Så här får ni läsa så slipper ni köpa tidningen haha.

Tidningen

Tidningen.

Så nu får ni läsa.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: