Dark Mode Off / On
Städa

Dammsuga det bästa suget.

Har precis dammsugit. Snart blir det dags för att tvätta golven, tvättmaskinen går som vanligt i detta hem. Hehe, de är intressant egentligen jag tycker inte jag har så mycket kläder men ändå måste jag tvätta så gott som varje dag HUR går de ihop?!

William spelar Lego Indiana jonens 2 på datorn, jag ska diska och städa toaletten sen ska jag duscha och fixa pannkakor till William. Tror William kommer bli nöjd med de, han gillar verkligen pannkakor och bra är de. Lättare mat att fixa finns inte. Ägg, Mjöl och Mjölk vispa och vips har man en måltid fast jag brukar inte ha mjölk jag brukat ta vatten. Är laktosintolerant så jag undviker mjölk mest för den svullna fetmagen som uppstår och att ligga och önska döden till sig på natten på grund av lakosmage är absolut inte så jävla kul jämt.

Då undrar ni som har mjölk i om det blir någon skillnad i smaken? Jag tycker nog att på vatten blir dom mer knapriga dom blir inte där där blaskiga som med mjölk. Jag kan tycka pannkakor blir lite hur ska jag säga som skolmatspannkakor rätt sega och när man ska skära i dom tycks det liksom inte riktigt gå. Så där är min skillnad sen är det väl en smaksak antar jag? Jag föredrar dom med vatten istället för mjölk. SEN i min arm förhoppning är det nyttigare med vatten än mjölk. Inte för mjölk egentligen är så onyttigt men jag försöker inbilla mig detta i alla fall.

2 Comments

  1. Shit vad ofta du tvättar! 😛 Eller så tvättar jag sällan.. Vi har ju ändå rätt lika, samma ålder på barnen o så.. Jag tvättar högst 1-2 maskin/er i veckan, men då väntar jag iofs så länge det går för att det ska bli en full maskin, om inte tex underkläder tar slut innan 😛

    1. Jag älskar att tvätta, jag tycker det är avkopplande när man hör maskinen gå och vet att det blir rent hemma det är för mig väldigt njut fullt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.