Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Men fy va jag är dålig på att skriva.

Jag är helt enkelt lite väl uppe i mitt eget. Försummande för egentligen älskar jag att skriva och bajsa ut alla ord jag behöver för det är rätt skönt när allt är skrivet liksom.

William har varit på sitt ”bästa” humör sen han kom hem. DET finns inget roligare en trotsiga barn, barn som inte lyssnar och som himlar med ögonen åt en i allt man säger. JOHO! Trotsiga barn är det bästa som finns. Tro mig efter en stund försvinner tålamodet vägen från Williams skola och till maxi tog 40 minuter normalt skulle vi kunna gått dit på 10-15 men eftersom William är inne i sin trots period.

Tur man älskar sitt barn i alla väder för jag hade absolut fått spunk om det varit någon annans unge hehe. Men MITT barn och andras ungar!

Vann en t-shirt idag från fyniq SKIT kul. Vet inte hur den ser ut men roligt att vinna i alla fall.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: