När jag var 6-7 år kollade mamma på lilla huset på prärien o textad vilket gjorde att jag inte kunde kolla med henne. Det var den absolut första filmen som ALDRIG visats på svensk tv. Den gick på någon tysk kanal som vi hade på parabolen. I alla fall när jag var 9-10 år började jag följa serien via tv:n från tv4 . Jag har alltid velat se Pilot filmen, den är ändå med som jag ser det dom riktiga skådespelarna och den är från början. Den funkade på min dator så jag ska se om ett tag om den också funkar med PS3:an. Jag känner mig så glad 115:- kronor kostade filmen genom megastore och jag längtar efter att äntligen få se början på serien vars alla avsnitt jag redan sett. NÅGON är riktigt glad här idag.

Som jag längtat efter dig!

2 kommentarer

    1. Jag älskar Lilla huset på prärien. Förmodligen har du inte sett den filmen, den finns inte i sverige så min är importfilm. Vet inte varför dom aldrig spelat den här men finns väl något syfte med det också skulle jag tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: