Fick sms av Linn som undrade om jag ville komma dit ikväll för hennes sambo hade bjudit dit lite folk. Tänkte att varför inte? Kan ju vara roligt. Linn är gravid men jag kan ju dricka en öl och vara trevlig ändå. Roligt att träffa Linn vi ses tyvärr alldeles för sällan.

Linn träffade jag sommaren 2005 genom lunarstorm. Hennes dotter Lina är född i februari 2005 och William är ju född i Oktober 2004 så vi bestämdes för att träffas, sedan dess har vi umgåtts mycket. Hon är verkligen en av dom vänner jag ser som nära vänner. Jag har 5 personer som jag ser som nära vänner. Dessa är Sophie, Lena, Linn, Lisa och Anna då dessa är folk jag litar på. Jag har svårt att lita på folk till 100% och man måste varit min vän i flera år för att jag ens ska känna att jag litar på dom.

Hur som helst blir det någon öl ikväll men ska ta det lugnt för jag lär vara pigg inför att fixa i hemmet imorgon då gästerna kommer på söndag. Dessutom så fyller ju William år då och jag vill att allt ska bli perfekt som vanligt så börjar baka imorgon eftermiddag.

Maddy

Utside

Mommy Maddy (fotograf William snart 6 år.)

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: