Finns få saker som är så avkopplande som att ha städat. Nu ska jag ta och vattna blommorna och duscha sen sätta igång tvättmaskinen. Diskmaskinen går redan. Känns skönt att ha allting gjort. Är alltid härligt när det är RENT hemma.

Jag trivs bäst i rent hem när golvet är så rent att man känner sig AH det är städat. Städning är som en hobby för mig jag kopplar av när det är städat hemma. Funderar på att dra med William bort till maxi och kika lite. Förresten vet ni om att det är vegetarianernas dag idag? Jag älskar kött och skulle aldrig klara av att bli vegetarian själv men jag tänkte ändå äta grönt idag för att det kan vara roligt att testa och dessutom är det bra för djuren och naturen att inte äta kött. Men jag är för mycket köttälskare för att helt sluta med kött men en dag utan kan jag faktiskt vara, så någon vegetarian som har något gott tips att bjuda på inför denna dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: