Informationsteknik

Dagens shopping från chipper.se

Mitt wii gick ju till min stora förtret sönder i våras. Har sedan dess bittert surat över mitt spel, idag hittade jag genom prisjakt att det fanns för 1695:- på chipper.se jag insåg att det här kommer jag aldrig kunna få billigare. Var den svarta modellen samt att man fick sån där motion plus på sin handkontroll samt att det var med spelet sport resort. Jag har ju det andra spelet från mitt vita. Hade vitt innan, så visst NU kommer jag ha två vanliga vita kontroller och en svart men vem bryr sig? Känns skit bra att jag får mitt wii nu. Det är inte chippat sket i de, vill jag någon gång chippa så är det väl så men kan gott lägga några kronor på vanliga spel ändå så.

I alla fall här ser ni spelet om fler är sugna på att skaffa wii. Jag har saknat mitt. Är helt enkelt wii-beroende!

Bilden lånad från chipper.se och är klickbar tillbaka till sidan.

6 Comments

  1. Hej vad skoj! Letar alltid efter nya läsvärda bloggar!
    Din verkar superbra, men den va väldigt seg o ladda är det vanligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: