Tweenieåldern

Att hämta en lycklig son i skolan.

Idag när jag hämtade William och kom ut på skolgården möttes jag av en kille med helt lysande ögon han sprang emot mig och slängde sig i min famn och jag fick en lång kram och MAMMA MAMMA jag måste visa dig något jag gjort. Mitt mamma hjärta blev stort och varmt. Begav oss ner till hans del av skolan, till byggrummet där William. Med hjälp av en beskrivning byggt den sköldpadda han var så nöjd med och han bad mig knäppa kort på. Mitt mamma hjärta var stort!

Sköldpadda

Baksida

Den röda ugglan har William varit med och gjort sa han 🙂

2 Comments

    1. Cattis – Oj, de var svårt 🙂 . Jag tror man får ta och tro på sitt barn helt enkelt. Oftast tror jag vi föräldrar tycker det är värre en barnen gör 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: