Författarens egna ord. Där står du och tror du är nått bara för du har en blogg.
Författarens egna ord.

Där står du och tror du är nått bara för du har en blogg.

Gör inte ett skit. William spelar lego harry potter. Själv så ska jag väl duscha. WOW duscha liksom, de är det inte alla som gör.
Sånt stör mig, jag tycker det borde höra till rent folkvett att duscha, i alla fall om personen nu ska befinna sig där det finns folk. Jag äcklas något enormt av folk som luktar skit och sätter sig på bussen till exempel, HÖRT talas om dusch?! Det är en sån som sitter med en slang inne i badrummet, normala människor använder detta, tvål, schampoo och balsam kanske även något mer, sedan när du ändå befinner dig i badrummet det finns tandborste där också och tandkräm. Dessa för du in i munnen och borstar varje tand med, använd sedan tandtråd och VIPS! Du ser ut som en människa och låter oss stackars medmänniskor på bussen slippa sitta med jackan över näsa och munnen för att slippa andas in din skit lukt, eller svett vad det nu kan tänkas vara. 5 minuter för andras skull per dag kan väl folk avvara eller hur?!

Jag kan störa mig på många saker, jag är en typiskt störa mig på människor typ, sån är jag det tillhör min personlighet. Kanske inte ett allt för smickrande personlighetsdrag men jag står för det. Precis som jag står för att jag vägrar förlora i en fight och att jag gärna fortsätter bråka fast jag (trots att jag aldrig har fel) skulle få bevis på att jag har fel. I min värld existerar det inte att jag kan ha fel?! HUR skulle de gå till, jag kan godta att folk tror att dom har rätt fast innerst inne vet jag ju att dom har fel. Detta är väl inte heller världens mest smickrande personlighetsdrag men ACK så mycket mig.

Jag till skillnad från många andra kan dock erkänna att jag har fel och brister, för jag vet om dom. Dock är det dessa saker som gör mig till mig. Jag vet att folk stör sig till döds på folk som aldrig ger sig eller som hämnas, jag vet också att man inte FÅR gnälla på att folk inte duschar eller att man står för att man tycker det är äckligt med hår under armarna. JAG står för de, jag äcklas enormt av folk med hår under armarna, som på badhus när man var barn så såg man tanterna där med världens buske och sen en djungel av hår under armarna, jag fann det rent av vidrigt, jag tänkte redan då att jag ska ALDRIG ha detta själv. Rakhyveln tog jag fram när jag var tolvår hade inte fått hår under armarna men insåg att jag kanske skulle få, jag började raka mig innan jag ens fått hår där. DÄRAV har mitt hår aldrig vuxit ut där, jag har ALDRIG haft något hår där.

När andra efter förlossningen inte bryr sig ett skit hade jag min rakhyvel som jag stod med samma dag. Kanske det låter märkligt för er? Något jag kommer ihåg dock var att håret inte växte något på över en månad alltså att man fick stubb därnere så att säga, detta såg jag som jävligt praktiskt.

TRO nu inte att jag kräver att folk ska raka sig under armarna eller duscha. Men ni kan verkligen TRO PÅ FAN att jag stör mig på folk som inte gör det ändå och vet ni? Jag vet att ni just nu stör er på min attityd också.

Så vart vill jag komma med detta? Jo livet är fullt av stör moment sluta leka att du är någon fördomsfri och helt jävla perfekt människa för alla vet att du ljuger, det finns ingen som är perfekt ändå. SÅ stör dig hur jävla mycket du vill, det är mänskligt!

8 Comments

 1. Haha sant! Tror inte det finns någon person som är 100% fördomsfri, även fast man skulle vilja vara det så har man ju sina fördomar.

  1. Sophie – Eller hur! Det känns ibland som att folk typ ska försöka vara så jävla nej jag är helt utan fördomar, alla människor har dom på ett eller annat sätt :-p .

 2. Haha, nästan lite skrämmande! Skulle ha kunnat skrivit det där inliägget själv 😛
  Håller med om precis allt!
  Dock så försöker jag, för hårets skull, att inte duscha varje dag.. Men självklart att man duschar när man är äcklig liksom!
  malle recently posted..Kväller

  1. KackMarie – Pga att jag fick blodpropp när jag var nitton, om jag får fler barn måste jag alltid ta fragmin (blodförtunnande sprutor) för att minska blodproppsrisken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: